През май във Fiera Milano ще се срещнат транспортът и логистиката

Превозът на товари преживява промени, диктувани от технологичната еволюция и нарастващата осведоменост, че напредъкът трябва да се постига с опазване на околната среда.

Transpotec Logitec 2024 ще бъде мястото, където операторите ще намерят отговори на предизвикателствата от днешна дата, ще получат инструменти за справяне с новите предизвикателства и ще имат възможност за диалог между производители, институции и превозвачи.

Присъствието на всички осем големи производители на камиони в Европа /DAF Industrial Vehicles, Daimler Truck Italia, Ford Trucks Italia, Italscania, IVECO, MAN Truck & Bus Italia, Renault Trucks Italia, Volvo Trucks Italia/ на изложението свидетелства за пазарна харесаност на предложението. Те ще представят нови двигатели и услуги, насочени към декарбонизацията и намаляване на емисиите.

Transpotec Logitec за май обещава структурирано и добре представено издание с изложбени визуализации и нови технологии както за тежкотоварни, така и за лекотоварни автомобили. Всички сегменти, включително ремаркета и полуремаркета, ще бъдат представени в различни конфигурации.

#турция #turkey #българия #bulgaria #групажни и комплектни превози #grupazhni I komplektni prevozi #логистика #logistika #спедиция #spedicia #внос-износ #vnos-iznos #регулярна групажна линия #reguliarna grupazhna linia

Leave a Comment